вівторок, 2 липня 2013 р.

Як зберегти загар після відпустки?

Якщо правильно потурбуватися про свою смугляву шкіру відразу ж після повернення з відпустки, можна зберегти красивий загар дуже тривалий час. Чотири домашні ради допоможуть вам ефективно впоратися з цим завданням.

1. Запам'ятайте, що загар поступово сходитиме у будь-якому випадку - це неминуче. Особливо інтенсивно це відбуватиметься в перші дні після розлучення з сонцем. Щоб колір не сходив плямами, треба регулярно застосовувати скраб. 1-2 рази в тиждень приймайте душ із скрабом. Ця процедура дозволить вирівняти колір шкіри, зробить її гладкою і красивою. Застосовуйте тільки натуральні засоби. Виготовити такий скраб можна самостійно: змішайте кавову гущу з маслиновою олією і залиште на пару хвилин. Корисний і натуральний скраб для тіла готовий!

2. Наступний етап в догляді за загорілою шкірою - зволоження. Вибирайте зволожуючі засоби, які допомагають підтримувати смуглявий колір шкіри. До їх складу можуть входити: кава, чорний чай, кокосова олія або олія ши, кориця. Уникайте засобів з такими відбілювальними компонентами, як лимонний сік, молоко, вершки, огірок, сік алое. Наносьте зволожуючі засоби на тіло не менше два раз на день.

3. Придбайте екологічно чисту кокосову олію і використайте його замість молочка для тіла. Перед нанесенням досить потримати шматочок кокосової олії в руці, і воно набуде вигляду звичайної рослинної олії.

4. Щоб надовго зберегти бронзовий відтінок шкіри, включите у свій раціон спеціальні продукти: цитрусові, помідори, червоний перець, моркву, горіхи(особливо волоські), домашні яйця, жирну рибу, сир. При приготуванні їжі заміните соняшникову олію на олію волоського горіха.

Немає коментарів:

Дописати коментар